Prêt vAKMK-18 !!

Vähän kuin huvin ja urheilun kannalta heitin Prêttiläisille kasvattajaryhmän ajokoemestaruuteen. Neljä kasvattiani oli ilmoitettu kokeeseen ja piru ne tekivätkin hyvää työtä!!

FIN MÄAJ
pkkamä Prêt Thalictrum Aquilegiifolium 84p 1-tulos (om. nisha)
karmäy Prêt Pyrola Rotundifolia 74p 1-tulos (om. kasvattaja)
lkkämä Prêt Jasione Montana 2p 0-tulos (om. kasvattaja)
lkmäyr Prêt Lobelia Dortmanna 2p 0-tulos (om. Nikke)

SWE MÄAJ
pkkamä Prêt Thalictrum Aquilegiifolium 84p 1-tulos (om. nisha)
lkmäyr Prêt Lobelia Dortmanna 43p 3-tulos (om. Nikke)
lkkämä Prêt Jasione Montana 42p 3-tulos (om. kasvattaja)
karmäy Prêt Pyrola Rotundifolia 3p. 0-tulos (om. kasvattaja)

NOR MÄAJ
karmäy Prêt Pyrola Rotundifolia 93p vNORMäM-18 1-tulos (om. kasvattaja)
pkkamä Prêt Thalictrum Aquilegiifolium 71p. 1-tulos (om. nisha)
lkmäyr Prêt Lobelia Dortmanna 57p. 2-tulos (om. Nikke)
lkkämä Prêt Jasione Montana 38p. 0-tulos (om. kasvattaja)

Selkeästi vielä lisää treeniä tarvisevat Prêt Jasione Montana "Manna" ja Prêt Lobelia Dortmanna "Topi", jotka kuitenkin paikka paikoin tekivät todella hyvää työtä. Pieniä karikoita oli, mutta noh eiköhän se tästä. Topi ajoi kuitenkin jo kolmannessa kokeessa 2-tuloksen, joten siitä on hyvä jatkaa. Mannaan suhteen tuntui aika tuskatuttavalle, sehän on kuitenkin jo valio mäaj-kokeista Suomesta. Mutta ei kun tulta päin vain...

Kaikista suurin yllättäjä itselleni oli Prêt Thalictrum Aquilegiifolium "Thanos", joka ansaitsi ruotsin käyttövalion arvon mestaruuskokeesta. Thanos teki todella upeaa työtä ja saikin kaikista kolmesta kokeesta 1-tuloksen!! Harmittavasti kuitenkin aina joku meni ohitse ettei Thanos saanut mestaruustitteliä, mutta ensi vuonna uusi yritys. Thanoshan on vain lumelta saatua tulosta vaille käyttövalio myös Suomesta.
Prêt Pyrola Rotundifolia "Spyro" tuli ilmoitettua vain sen takia, että Mannan kanssa lähdetään kisaamaan tosissaan. Voin sanoa, että ehdottomasti suuremmat odotukset oli Mannan kuin Spyron suhteen, mutta mitäpä vielä... Koskaan ei kannata ajatella toisen olevan parempi kuin toinen. Spyro ajoi itselleen kaksi ykköstulosta, toisen Suomesta ja toisen Norjasta. Ja Norjassa Spyro oli vieläpä koko kokeen paras ja sai itselleen mestaruustittelin! Spyrolla on aiemmat kokeet mennyt vähän penkin alle, mutta nyt se tosissaan näytti taitonsa. Olen todella tyytyväinen Spyroon.

No kaiken kaikkiaan Prêttiläiset saavuttivat viisi 1-tulosta, jolla saatiin kasvattajaryhmästä 1. sija tittelillä vAKMK-18!! Ei voi olla kuin tyytyväinen omiinsa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tottelevaisuuskoulutuskoe 20.01.2018

Koiratanssipäivät, ensimmäinen päivä 06.02.2018

Agilitykisat 07.10.2018